پنل 3 : سازه های فولادی، امور حقوقی و قراردادها | گزارش استدیو نمایشگاه
پنل 3 : سازه های فولادی، امور حقوقی و قراردادها | گزارش استدیو نمایشگاه
تاکید مشاور عالی تسفا بر ریل گذاری شرکت های سازه های فولادی بر مدار واحدهای حقوقی
به گزارش استودیو سازه های فولادی، شمس الدین صدر در پنل “سازه های فولادی، امور حقوقی و قراردادها” با تاکید بر نقش شرکت های حقوقی در صنعت ساختمان اظهار داشت: یکی از مشکلات مهندسین در شرکتهای فنی و مهندسی تمرکز صرف بر مسائل فنی است، در حالی که یک شرکت موفق شامل نیروهای برجسته اجرایی، مدیریت مالی توانمند، و واحد حقوقی قوی است که سرمایهگذاری در این سه حوزه، سبب پویایی و شکوفایی شرکت خواهد شد.
وی سپس بیان کرد: واحد موثر دیگر در توسعه شرکتها، واحد طرح و توسعه است که با ارزشگذاری مجموعه و ذینفعان آن، مسیر رشد و تعالی شرکت را ریلگذاری میکند.
مشاور عالی تسفا سپس با تاکید بر تعامل مستمر واحد حقوقی و واحد مالی شرکتها افزود: تعامل بخش حقوقی با بخش مالی میتواند به ویژه در موضوع قراردادهای مشروع و بلامانع با هدف افزایش منافع سازمان اقدامات موثری را انجام دهد.
استاد دانشگاه تهران: تبیین مباحث حقوقی حوزه سازههای فولادی ضروری است
به گزارش استودیو سازههای فولادی؛ امیررضا قیامی آزاد استاد دانشگاه تهران در پنل “سازههای فولادی، امور حقوقی و قراردادها” با اشاره به اهمیت توسعه پایدار و استفاده از سازههای فولادی در قراردادهای دولتی اظهار داشت: دنیا به سمت توسعه پایدار حرکت میکند، در این راستا هر نوع ساخت و سازی مورد قبول نیست و باید پایدار باشد.
وی ادامه داد: در مقایسه فولاد و بتن، سازههای فولادی وضعیت بهتری به لحاظ حجم، وضعیت آلودگی و روند بازیافت دارند، از اینرو سازههای فولادی مهم است؛ هر چند بحثهای دانشگاهی، پایاننامهها و رسالههایی در این زمینه پیگیری میشود، اما در صنعت، بخش دولتی و کارفرماها ابتدا ارزان تر بودن سازه اولویت پیدا میکند که در قالب چنین کنفرانسهایی باید جایگاه این مباحث تبیین شود و آینده بحث فولاد و بتن باید در این قالب دیده شود.
این استاد دانشگاه تهران در مورد مباحث حقوقی عنوان کرد: فصل مشترک سازههای فولادی و مباحث حقوقی اهمیت دارد که البته تاکنون رویکرد مشخصی در این زمینه وجود نداشته، به طور مثال در ستونهای باز، جوشکاری بعد چهارم اهمیت دارد که اگر انجام نشود، خلاف مبحث ۱۰ است و ممکن است کارفرما متوجه تبعات حقوقی آن نباشد و اگر عواقب این مباحث به لحاظ حقوقی مشخص شود در افزایش کیفیت موثر است.
قیامی آزاد سپس گفت: در مورد سبک سازی ساختمان نیز ممکن است مقاومت نقض شود که از لحاظ حقوقی باید اثرات آن مشخص شود، چراکه ممکن است بخشی از فولاد را کم کنند اما تکلیف ایمنی چه می شود و لازم است مباحث روز از جمله حقوق و سازههای فولادی یا اصلاح الگوی مصرف سازههای فولادی مورد توجه قرار گیرد.
مشاور شرکت “بنیان”:
ضرورت تدوین پیوست فنی بر قراردادها/ انعقاد قراردادهای حقوقی مانع از آسیب به پروژه هاست
به گزارش استودیو سازه های فولادی، علی بابایی در پنل “سازه های فولادی، امور حقوقی و قراردادها” با اشاره به لزوم پیوست فنی بر قراردادها اظهار داشت: یکی از مهم ترین کارهایی که کارفرماها می توانند انجام دهند، انتخاب مشاور درست حقوقی و فنی است.
وی بیان کرد: متاسفانه تاکنون رویه خاصی در این زمینه وجود نداشته است؛ بنابراین اگر اساسنامه و دستورالعمل هایی توسط مشاوران قوی تدوین، و به سازندگان پروژهها اعلام شود به طور قطع میتوان با عقد قراردادهای درست از عواقب و تبعات بعدی در پروژهها جلوگیری کرد.
مشاور شرکت “بنیان” همچنین خاطرنشان کرد: تعامل مستمر نظام مهندسی، انجمن سازه فولاد و جامعه حقوقدانان به ویژه کارشناسان دادگستری در تدوین یک کتابچه و قراردادهای مشترک میتواند گام موثری در این راستا باشد.
انتهای پیام/